Natural foods, Food group, Ingredient, Tableware, Cuisine, Recipe, Dish, Produce

Growtech’te Satışlar 6 ay önceden tamamlandı

Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi'nde bu yıl 22 - 25 Kasım tarihlerinde 22'nci defa kapılarını açmaya hazırlanan dünyanın en büyük örtü altı tarım sektörü fuarı Growtech, yerli ve yabancı firmaların yoğun ilgisiyle birlikte stant satışlarını fuar tarihinden 6 ay önce tamamladı.

profi

HABER

Yıllardır örtü altı tarım sektöründe yerli ve yabancı binlerce firmayı ağırladıklarını ve önemli bir sektörel ivme yarattıklarını söyleyen Growtech Fuar Direktörü Engin Er, bu yıl yabancı katılımcı sayısı ve yabancı katılımcı metrekaresinin en yüksek noktaya ulaştığı bilgisini verdi.

“Fuar Antalya ekonomisi için de her yıl büyük katkı sunuyor”

Growtech'te Uluslararası tarım profesyonellerini ve sektörün yerli yabancı büyük markalarını bir kez daha buluşturacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Er, “Growtech uluslararası tarım sektörünün en önemli ticaret ve pazarlama organizasyonları arasında yer alıyor. Yabancı katılımcı sayısının istikrarlı yükselişi Growtech'in dünya tarım sektörünün buluşma noktası olduğunu bir kez daha tescilledi. Profesyonel ziyaretçilere tarım sektöründeki inovatif yaklaşımları, teknolojileri, ürün ve hizmetleri keşfetme, işlerini büyütme ve daha fazla kazanma fırsatı sunuyoruz. Stratejik sektörlerin başında gelen tarımda ülkemizin gücünü ve küresel dünyadaki potansiyelimizi bir kez daha gözler önüne sermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl Antalya’ya 25 bin gecelemelik ek bir konaklama sağladık. Fuar Antalya ekonomisi için de her yıl büyük katkı sunuyor” ifadelerini kullandı.

konya r1

Dünya tarım sektörü Growtech'te bir araya gelecek

Geçen yıl ilk kez milli katılımla fuarda yerini alan Almanya’nın gördüğü yoğun ilgiden dolayı bu yıl stant alanını yüzde 100 büyüttüğünü belirten Engin Er, sözlerine şöyle devam etti: “Fuarın milli katılımlarla zenginleşmesi bizleri çok memnun ediyor. Her geçen yıl ulusal ve uluslararası katılımcı sayımız artıyor. Geçtiğimiz yıl 27 ülkeden katılımcıları ağırlamıştık. Bunun yanı sıra; Almanya, Hollanda, İspanya, Fransa, Afrika, Çin ve Güney Kore milli katılım ile Growtech’te uluslararası tarım sektörü profesyonelleri ile bir araya gelmişti. Çin, özellikle pandemi sonrasında tekrar büyüme atağı gerçekleştirdi. Growtech’e katılan 120’den fazla ülkeden gelen ziyaretçileri ile birlikte Çin, dünya tarımına Growtech aracılığıyla ulaşmayı hedefliyor. Çin, 100’e yakın firmasıyla Growtech 2023’e adeta damgasını vuracak. Fuara uluslararası firmaların talebi artarak devam ediyor. Almanya, İspanya, İtalya, Çin, Hollanda ve Güney Kore milli katılımla Growtech’te 2023 yılında da boy gösterecek.”

Smile, Coat, Tie

Engin ER-Growtech Fuar Direktörü

Building, Customer, Retail, Crowd, Shopping
Photograph, Green, Product