Notice: WP_Scripts::add işlevi yanlış çağrıldı. "powerkit" tanıtıcısına sahip komut dosyası, kayıtlı olmayan bağımlılıklarla kuyruğa eklendi: tippy. Ayrıntılı bilgi almak için lütfen WordPress hata ayıklama bölümüne bakın. (Bu ileti 6.9.1 sürümünde eklendi.) in /home2/prof5966/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131
Türk çiftçisine traktör ve tarım makineleri başta olmak üzere, mekanizasyon ve hayvancılık sektöründeki tüm yenikleri ve son gelişmeleri en doğru şekilde ulaştırıyoruz.
Follow
Abonelik Formu

Kırklarelili çiftçiler, tarlaya “Cumhuriyet 100 yaşında” yazdı

Lüleburgaz ilçesi Evrensekiz beldesinde çiftçilik yapan Halis Erkorkmaz ile Burak Tunçkol, Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle farklı bir kutlama yapmak istedi.

Kırklareli’nde iki çiftçi tarlaya “Cumhuriyet 100 yaşında” yazdı. Erkorkmaz, tarlasına giden ikili traktörün pulluğu ile toprakta iz bırakarak “Cumhuriyet 100 yaşında” yazdı. Tunçkol, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıl dönümünü kutlamak için farklı bir çalışma yaptıklarını söyledi.

“Damarlarımızda taşıdığımız kan bize bunu hükmediyor”

Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yad ettiklerini ifade eden Tunçkol, “Bugün tarlaya Cumhuriyet 100 yaşında yazdık. Bunu gururla yaptık, çünkü bizim damarlarımızda taşıdığımız kan bize bunu hükmediyor” dedi. Bu ülkenin büyük zorluklarla kurulduğunu vurgulayan Tunçkol, ülkeleri için canlarını seve seve vermeye hazır olduklarını belirtti. Erkorkmaz da farklı bir etkinlik yaparak Cumhuriyetin 100. yılını kutladıklarını ifade etti.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous Article

Umut Otomotiv Case IH 3S Plaza, Muş’ta açıldı

Next Article

JCB, geniş ürün gamıyla Agritechnica'da yer alacak

Related Posts
Total
0
Share