Notice: WP_Scripts::add işlevi yanlış çağrıldı. "powerkit" tanıtıcılı betik, kayıtlı olmayan bağımlılıklarla kuyruğa eklendi: tippy. Ayrıntılı bilgi almak için lütfen WordPress hata ayıklama bölümüne bakın. (Bu ileti 6.9.1 sürümünde eklendi.) in /home2/prof5966/public_html/wp-includes/functions.php on line 6170
Türk çiftçisine traktör ve tarım makineleri başta olmak üzere, mekanizasyon ve hayvancılık sektöründeki tüm yenikleri ve son gelişmeleri en doğru şekilde ulaştırıyoruz.
Follow
Abonelik Formu

Özel tasarımlı Challenger, Antartika’yı renklendirdi

Avustralyalı tasarım sanatçısı Ken Done’nin, özel olarak renklendirdiği Challenger marka MT 865e paletli traktör, Antarktika’ya ulaştı. Paletli yürür özelliğiyle kış koşullarına uyum sağlamakta zorluk çekmeyen traktör, bölgedeki çalışmalarda yer almaya başladı.

Challenger markasının paletli traktörü, Boeing C17A nakliye uçağıyla Antarktika topraklarına ulaştı. Avustralyalı tasarım sanatçısı Ken Done, Avustralya Antarktika programı kapsamında kullanılacak, beş paletli makinenin dış görünüşünü tasarladı. Renkli tasarımlar, Avustralya’nın sahillerini, resiflerini, sakız ağaçlarını ve şehirden uzak doğallığını koruyan bölgelerini temsil ediyor.  Bu tasarım detaylarına sahip olan makineler, çorak beyaz arazide Avustralya’yı hatırlatacak görüntüler sunuyor.

Total
0
Shares
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous Article

TürkTraktör, Elazığ’daki 3S yapılanmalı yeni plazasının açılışını gerçekleştirdi

Next Article

Tarım ekipmanı üreticileri, Yanmar Türkiye ile yurtdışına açılıyor!

Related Posts
Total
0
Share